Aurora (14) tar over Ubok!

Publisert 9. februar 2015 15:47, sist redigert 9. februar 2015 15:46

Hei!

Jeg heter Aurora Blom og jeg skal være gjesteredaktør på Ubok denne uka. Jeg går på Svensedammen Skole i Drammen og der har vi arbeidsuke nå. Mine hobbyer er å tegne, danse og lese, lese, lese! Jeg har elsket å lese siden jeg var fem år gammel og ble introdusert for Narnia. Jeg liker å lese ungdomsromaner av typen fantasy, dystopi og kjærlighet.

Jeg ble introdusert for Ubok i oktober i fjor. Siden da har jeg vært pålogget nesten hver dag. Det jeg liker best er forumet og det å kunne snakke med andre som elsker bøker like mye som meg. Her på Ubok heter jeg Karou.

Mine favorittbøker/favorittserier er Harry Potter, Percy Jackson, Heros of Olympus, Narnia, Rubinrød, Nelias gåte, Rød Revolt og en million andre. Favorittforfatterene er Pierce Brown, Kerstin Gier, Rick Riordan, Kari Sverdrup, J.K. Rowling osv.

Vil du ha arbeidsuke hos Ubok.no? 

Hvis du skal ha arbeidsuke vil jeg anbefale å sende mail til Nina og spørre om du kan jobbe hos dem. Det er nemlig en stor bonus med denne jobben. Du får velge deg en bok, som ikke har kommet ut ennå, og lese denne i tre timer av arbeidsdagen!

Gleder meg til å jobbe her hos ubok denne uka.
Hilsen Aurora

gjesteblogg, februar 2015, ungdomsredaktør

Aurora Blom

Jeg er 15 år og jeg ELSKER å lese. Jeg er den typen jente som heller vil sitte med en god bok enn å dra på fest. Ellers liker jeg å tegne, danse og være med venner <3

Bøker i dette innlegget