De beste kjærlighetsbøkene på Ubok

Publisert 29. mars 2016 15:25, sist redigert 29. mars 2016 16:54

Vi har bedt leserne stemme fram sine favoritter!

Her kan du lese om hva vi kom fram til da vi ba leserne stemme fram sin favoritt blant kjærlighetsbøkene her på Ubok. Det kom inn mange gode forslag, med veldig gode begrunnelser. 

Til slutt var det Eleanor & Park som stakk av med en knepen seier, foran Delirium, Dager med blå himmel og Faen ta skjebnen på delt andreplass. 

Her er noen av begrunnelsene som kom inn: 

julie

Elanor & Park! Den er helt fantastisk!

Krisva 

Jeg synes “Dager med blå himmel” er en veldig fin bok!

Jeg synes at The Fault in our Stars er den beste kjærlighetsromanen. Den handler nemlig ikke bare om hvordan det er å forelske seg i noen, men også hvordan det er å miste noen. Den forteller historien om to kreftsyke ungdommer, som prøver å få det meste ut av det lille livet de har igjen. Den er ikke som alle de andre kjærlighetshistoriene, hvor parene ender opp sammen for resten av livene sine. Den ender i tragedie. Likevel synes jeg at den er enda bedre enn alle de andre historiene, og den er definnitivt verdt å lese mer enn en gang! <3


Elli02ne 

Delirium av Lauren Oliver er en av de beste bøkene jeg har lest på leeeenge!


Andre favoritter som ble foreslått kan du se helt nederst i innlegget! 

kjærlighet, lesetips, liste, mars 2016

Nina Aalstad

Nina er leder for Ubok, og har jobbet med det siden hun fikk ideen i 2010. Hun har vært spesielt glad i ungdomslitteratur helt siden hun selv gikk på ungdomsskolen, og er veldig fornøyd med å få jobbe med ungdomsbøker! Nina leser nesten hele tiden, men er også veldig glad i å være ute i naturen. Hun reiser ellers mye rundt på skolebesøk og snakker for elever og lærere om Ubok og om bøker, og liker seg aller best når hun kan hjelpe noen å finne den neste, beste leseopplevelsen!

Bøker i dette innlegget