emmerns ønskeliste

Publisert 11. desember 2014 11:48, sist redigert 11. desember 2014 14:27

My True Love Gave to Me av diverse forfattere
(deriblant Rainbow Rowell, David leviathan, Ally Carter, Holly Black, Gayle Forman)

Jeg ønsker meg My True Love Gave to Me fordi den har et veldig søtt cover, og fordi den er skrevet av flere forfattere jeg liker. Det er alltid morsomt å lese søte bøker som ikke prøver å være noe mer enn de er, bare koselige (det inntrykket jeg fikk av beskrivelsen). 

Heroes of Olympus: The Blood of Olympus av Rick Riordan

Jeg ønsker meg The Blood of Olympus fordi jeg liker Riordans serie veldig godt og jeg gleder meg til å lese boken. Percy Jackson (og dermed også Heroes of Olympus) er en veldig fin og lettlest serie som også er spennende og morsom. 

The Slow Regard of Silent Things av Patrick Rothfuss

The Kingkiller chronicles er en av favorittseriene mine, og denne boken gleder jeg meg virkelig til å få lest. Auri er en veldig interessant karakter og jeg er glad Rothfuss bestemte seg for å skrive en bok bare om henne. Men, om jeg skal være helt ærlig er det hovedsakelig språket til Rothfuss jeg gleder meg aller mest til. Bøkene hans har den egenskapen at de ikke bare er spennende og morsomme, men fantastisk nydelig skrevet også. The Name of the Wind anbefales virkelig til alle som liker velskrevet fantasy som ikke er redd for å være finurlig. 

Butter av  Erin Jode Lange

Butter er en veldig sterk og sjokkerende bok. Den er ekte og ikke som jeg forventet i det hele tatt. Jeg ønsker meg den fordi den gjorde et inntrykk på meg. Historien om en ensom og overvektig gutt som bestemmer seg for at han vil spise seg selv ihjel, mens hele verden ser på. Butter er en bok jeg anbefaler på det sterkeste, ikke fordi den er fin, for den er ganske fæl (les godt skrevet), men fordi den får leseren til å tenke gjennom ting.

Two Boys Kissing av David Levithan

Jeg ønsker meg Two Boys Kissing fordi den er en fin og ærlig bok som er underholdende. Den er den type bok jeg kan komme til å sitte og bla i, derfor er den veldig velkommen i bokhyllen min, sammen med de andre feel good bøkene. Selv om den er underholdende tar den også opp et alvorlig tema på en fin og forståelig måte som treffer leseren. 

Bøker i dette innlegget

Butter

Erin Jade Lange

My True Love Gave to Me

Gayle Forman og
David Levithan og
Ally Carter og
Holly Black og
Laini Taylor og
Stephanie Perkins og
Rainbow Rowell og
Jenny Han

The Blood of Olympus

Rick Riordan

The Name of the Wind

Patrick Rothfuss

Two Boys Kissing

David Levithan

superbrukere, ønskeliste, desember 2014

Emilie

Emilie var tidligere medlem i ungdomsredaksjonen, men sitter nå i Ubok-redaksjonen. Her på Ubok legger hun inn bøker i bokbasen og skriver i bloggen. Iblant stikker hun også hodet inn på forumet. Når det kommer til bøker har hun en forkjærlighet for velskrevet fantasy og spennende dystopier.