Gratulerer med dagen, Percy Jackson!

Publisert 18. august 2015 16:53, sist redigert 19. august 2015 10:25

I dag har vår alles elskede Percy Jackson sin 22. bursdag! Det overrasker at han har levd så lenge på grunn av hans dårlige odds, men han er jo tross alt historiens tøffeste halvgud. Dette er den perfekte anledningen til å skrive et kort Percy inspirert innlegg og nyte noen blå muffins.

Hvis jeg skal nevne de seriene som påvirket meg mest da jeg var mindre, ligger Percy Jackson høyt oppe på lista. Actionfylt, spennende og sjarmerende, historien passer for alle. Man lærer til og med litt gresk mytologi!

Listen med bøker om Percy er lang, men hver gang fanger forfatteren Rick Riordan meg i universet, til tross for at bøkene bare blir lengere og lengere. Selv feirer han ved å gi ut den illustrerte versjonen av Percy Jackson’s Greek Heroes, boka som handler om greske helter gjennom tidene fortalt av Percy selv - med hans hysterisk morsomme og sarkastiske kommentarer.

Gratulerer med dagen, Seaweed Brain! Her er en liste over blå bøker jeg anbefaler og som jeg tenker han vil like forsidene på :-)

Hvilken bok der Percy Jackson er med er din favoritt?


Bøker i dette innlegget

Fugl Føniks

Suzanne Collins

Kirkegårdsboken

Neil Gaiman

Lyntyven

Rick Riordan

Safirblå

Kerstin Gier

Throne of glass

Sarah J. Maas

Vi var løgnere

E. Lockhart

Wonder

R. J. Palacio

greske guder, percy jackson

Aurora Kolstad

Hei! Jeg er Aurora, 15 år og veldig glad i å lese! Jeg var ungdomsredaktør på Ubok fra høsten 2014 til høsten 2016. Nå sitter jeg i styret! I januar 2016 var jeg med i nominasjonsjuryen i Uprisen. Nå henger jeg fremdeles rundt i litteraturmiljøet i Oslo, bidrar på bibliotek og stikker hodet innom bookstagram en gang i blant. Ellers liker jeg å jobbe i Photoshop, ta bilder, spille basket, gitar, ukulele og litt piano, å dra på kino og henge med bestevennene sine som også liker å lese.