Hva om du kunne dra til månen?

Publisert 23. oktober 2014 10:21, sist redigert 10. februar 2015 12:09

Hva skjer egentlig på månen?

I Darlah – 172 timer på månen av Johan Harstad er det flere år siden noen har vært på månen. Så arrangerer NASA et lotteri, hvor tre ungdommer kan vinne en tur til månen. Tre ungdommer blir valgt: Mia fra Norge, som tror dette kan gjøre bandet hennes berømt, Midori fra Japan, som tror det er den perfekte muligheten til å komme seg bort fra foreldrene sine og Antoine fra Frankrike, som vil komme seg så langt bort fra ekskjæresten sin som mulig. Dette er deres mulighet til å gjøre noe spesielt, lite vet de hva som venter dem oppe på månen.

Oppe på månen går ting i et høyere tempo. Til slutt spør du deg selv; «kan dette bli verre?». Så klart kan det. Slutten er fantastisk, du ser den aldri komme.

Hele boken bygger seg opp til denne mystiske måneturen. Hva kommer til å skje? Du sitter med hjertet i halsen og venter på slutten. Du vet det kommer til å skje noe, men du vet ikke hva som kommer.

Jeg synes dette er en fantastisk ide, som er skrevet utrolig bra. Den er skummel, inneholder litt romantikk og er full av action. Samtidig sitter du igjen, og spør deg selv hva som nettopp skjedde. Jeg likte veldig godt hvordan Harstad hoppet over et tidsrom, men man følte ikke at det manglet noe.

Hvis du liker skumle grøsserbøker er dette garantert en bok for deg. Den er nervepirrende, spennende og skummel, perfekt for oktober. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser den. Jeg kan love deg at du ikke ser på månen som den samme igjen, etter at du har lest denne boken!


Bøker i dette innlegget

spenning, grøss, oktober 2014

Maria

Jeg er en jente på 15 år som elsker å lese. Er utrolig glad i å lese engelsk, noen av mine favoritter er Divergent, A song of ice and fire og The Kingkiller chronicle.