If I stay - tårevåt bok-favoritt på kino

Publisert 23. september 2014 15:05, sist redigert 10. februar 2015 12:15

Tro det eller ei, men jeg er egentlig ikke en av de som blir så lett rørt. Det er ikke mange bøker som får meg til å grine, men dette er en av de veldig få jeg har lest de siste årene som fikk tårene til å renne. Hvis jeg blir av Gayle Forman er en bok det er vanskelig å ikke bli rørt av. Jeg leste den i ett strekk, og det var en sterk leseopplevelse. Det er også vanskelig å si så mye om handlinga uten å avsløre for mye, men jeg anbefaler å se traileren til filmen for å få en teaser!

Nå har filmen akkurat hatt kinopremiere i seks byer her i Norge, og jeg gleder meg sånn til å se den!

Filmen

Jeg har tidligere hatt god erfaring med filmatiseringen av min andre favoritt-gråte-bok, Jeg savner deg, jeg savner deg, og er derfor veldig spent på hvordan det blir å se filmatiseringen av Hvis jeg blir, på engelsk If I stay.


Vi har vært så heldig å få premier til en konkurranse her på Ubok i forbindelse med premieren på kino! Vi har to kinobilletter, en e-bok av Hvis jeg blir og innbundet bok av oppfølgeren Da jeg lot deg gå. I tillegg har vi en trøstepremie der du kan få tilsendt en bokpakke med Gayle Formans to nyeste bøker: Bare en dag og Bare ett år, som har kommet på norsk nå i høst. Filmen har nå hatt premiere og går på kino i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Sandnes, Drammen og Lillestrøm.

Konkurransen

Skriv en setning i kommentarfeltet om en filmatisering av en bok du har likt, og hvorfor!

Du må være medlem av Ubok og under 20 år for å delta. Vinner trekkes fredag 26/9!


1. premie: Kinobilletter og e-bok av Hvis jeg blir, samt oppfølgeren Da jeg lot deg gå.

2. premie: Bokpakke med Gayle Formans to nyeste bøker


film, musikk, konkurranse, filmatisering, bøker til film, september 2014

Nina Aalstad

Nina er leder for Ubok, og har jobbet med det siden hun fikk ideen i 2010. Hun har vært spesielt glad i ungdomslitteratur helt siden hun selv gikk på ungdomsskolen, og er veldig fornøyd med å få jobbe med ungdomsbøker! Nina leser nesten hele tiden, men er også veldig glad i å være ute i naturen. Hun reiser ellers mye rundt på skolebesøk og snakker for elever og lærere om Ubok og om bøker, og liker seg aller best når hun kan hjelpe noen å finne den neste, beste leseopplevelsen!

Bøker i dette innlegget