Konkurranse: kinoaktuell actionfantasy!

Publisert 15. januar 2015 11:01, sist redigert 15. januar 2015 11:00

Endelig har første bok i serien Den siste lærling av Joseph Delaney blitt filmatisert! Nå kan du vinne et eksemplar av boken Heksenes hevn, som er den første av de i alt syv bøkene i serien. 

Den siste boken kommer på norsk i april. Mens du venter kan du kose deg med filmen Seventh son og lese de andre bøkene i serien. Nederst i dette innlegget kan du se traileren.

Heksenes hevn handler om 13-årige Thomas Ward, som er sjuende sønn av en sjuende sønn. Han har helt spesielle evner og ser ting andre ikke kan se. Dermed er hans skjebne bestemt: Han blir vokterens lærling og må ut på farefulle oppdrag for å bekjempe onde krefter. I årevis har vokteren beskyttet folk mot spøkelser, gjenferd og hekser. Men tiden hans er i ferd med å renne ut - og vokteren må finne sin etterfølger. Er Thomas modig nok?

Erlend fra ungdomsredaksjonen liker bøkene i serien veldig godt: 

"Jeg har ikkje lest noen bøker som minnner meg om denne serien, så den blir veldig orginal og det er vanskeligere å forvente hva som vil skje". 

I blogginnlegget ga Erlend hele serien terningkast 6! Du kan lese innlegget hans her

Konkurranse

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om en bok du har lest i det siste. Skriv maks tre linjer om den beste leseopplevelsen din fra ferien i kommentarfeltet under. 

De beste innleggene blir premiert med et eksemplar av Heksenes hevn Joseph Delaney. 

På mandag 19. januar trekker vi tre heldige vinnere som får boken i posten. 

(Du må være under 20 år og medlem av Ubok for å delta i konkurransen.)


Bøker i dette innlegget

Heksenes hevn

Joseph Delaney

Vokterens feiltrinn

Joseph Delaney

Vokterens forbannelse

Joseph Delaney

Vokterens hemmelighet

Joseph Delaney

Vokterens kamp

Joseph Delaney

Vokterens offer

Joseph Delaney

fantasy, action, filmatisert, konkurranse, kino, januar 2015

Hilde er redaktør på ubok. Hun har studert litteraturformidling på Universitetet i Oslo, og jobber i bokhandel og som frilans manuskonsulent og anmelder.