Konkurranse: Vinn illustrert utgave Harry Potter og de vises stein!

Publisert 25. oktober 2016 12:00, sist redigert 25. oktober 2016 09:31

I den siste tiden har det vært mye snakk om Harry Potter i forbindelse med skuespillet The Cursed Child og utgivelsen av manuset til skuespillet. Som om dette ikke var god nok grunn til å ha Potter på hjernen, er bok nummer to i J. K. Rowlings populære Harry Potter serie, Harry Potter og mysteriekammeret, nettopp kommet ut i illustrert utgave. 

Vi i Ubok-redaksjonen gleder oss veldig til å lese boken (på nytt) og se om Jim Kays illustrasjoner er like flotte også i denne boken som de er i Harry Potter og de vises steins illustrerte utgave. I tilfelle dere er like hekta på Potter som oss, synes vi derfor det er på tide med en ny Harry Potter konkurranse her på Ubok. 


Hvis du vil vinne ett eksemplar av den illustrerte utgaven av Harry Potter og de vises stein er alt du må gjøre å dele hvilket magiske vesen  fra Harry Potter universet som er din favoritt og hvorfor i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen!

Du må være medlem av Ubok.no og under 20 år for å delta i konkurransen. Konkurransen avsluttes 1. november. 

Bøker i dette innlegget

Harry Potter og barnets forbannelse

J.K. Rowling og
John Tiffany og
Jack Thorne

Harry Potter, konkurranse, oktober 2016

Emilie

Emilie var tidligere medlem i ungdomsredaksjonen, men sitter nå i Ubok-redaksjonen. Her på Ubok legger hun inn bøker i bokbasen og skriver i bloggen. Iblant stikker hun også hodet inn på forumet. Når det kommer til bøker har hun en forkjærlighet for velskrevet fantasy og spennende dystopier.