Marias 5 skumleste grøsserbøker

Publisert 8. oktober 2014 14:46, sist redigert 10. februar 2015 12:11

Nå som vi er i oktober og Halloween nærmer seg er det fint å ha noen grøsserbøker å lese. Her er mine favoritter:

1.  Skrekkens Sirkus av Darren Shan. Denne boken er en veldig spennende serie om en gutt som heter Darren. Hele levet hans blir forandret når han og bestevennen hans Steve drar på et freakshow. Steve blir fanget i dødens felle, og Darren må forhandle med den eneste som kan hjelpe ham: en vampyr. Denne serien er fantastisk, den er spennende og gir det kalde grøss nedover ryggen. Anbefales!

2. Marg & bein-serien. Du har sikkert lest en av disse skumle bøkene, har du ikke det, må du gjøre det nå! Min favoritt er Dukken av Ingunn Aamodt. Den handler om Eva som arver en dukke etter bestemoren sin, noe hun ikke er helt fornøyd med. Lite visste hun at dukken har voodoo- krefter og ikke er til å spøke med. Den er en perfekt grøsser bok og kan leses i alle aldre.

3. Spøkelsene på Frostøy – Bak dødsfjellet av Hilde Hagerup. Denne boken handler om Jens som finner ut at hele familien hans er spøkelser. Den er spennende og skummel, man lurer hele tiden på hva som kommer til å skje videre.

4. De dødes hus av Heine T. Bakkeid. Denne boken er blodig og skummel, perfekt når Halloween nærmer seg. Den virker utrolig realistisk og sitter igjen med deg uker etter at du har lest den.

5. En drapsmann blir født av Darren Shan. Denne boken handler om Larten som dreper sin voldelige far og må flykte hjemmefra. Den første natten gjemmer han seg på byens kirkegård. Her møter vampyren Seba Nile, og Larten blir assistenten hans. Denne boken er fantastisk, og alle Darren Shan fans burde lese denne. Den er skummel og uforutsigbar.


halloween, grøss, lesetips, liste, oktober 2014

Maria

Jeg er en jente på 15 år som elsker å lese. Er utrolig glad i å lese engelsk, noen av mine favoritter er Divergent, A song of ice and fire og The Kingkiller chronicle.

Bøker i dette innlegget