Tre kinobøker du må få med deg i høst.

Publisert 13. august 2014 15:31, sist redigert 14. august 2014 01:11

Nå som Divergent og The Fault in our Stars har gått sin seiersgang på kino så trodde du kanskje at kinoåret var over? Tro om igjen! Her er tre filmer jeg gleder meg ekstra til denne høsten: 

Mockingjay - Part 1

Premieredato: 10. desember

Hvordan har det seg at trilogier nå blir til fire filmer? Er det fordi siste bok om Harry Potter ble delt i to, eller er bare alle i Hollywood enige om at fire er bedre enn tre? Uansett, så likte jeg de to første filmene så godt at jeg er veeeeldig spent på hva de gjør med Dødslekene denne gangen!

The Hobbit: Battle of the Five Armies

Premieredato: 28. november

Boka som knapt er en tiendedel av Ringenes Herre har blitt like mye film med Peter Jackson i regissørstolen. Om jeg er skeptisk? Nei, så langt liker jeg denne trilogien bedre enn den første!

The Giver

Premieredato: August i USA, usikkert i Norge

Jonas lever i et tilsynelatende perfekt samfunn. Han har aldri opplevd smerte, sult, urettferdighet eller ulikheter. Først da han som 12-åring får sitt livsoppdrag begynner han å sette spørsmålstegn ved det livet han lever.

Hvilke bokfilmer ser du mest frem til? 

Bøker i dette innlegget

Den utvalgte

Lois Lowry

Fugl Føniks

Suzanne Collins

Hobbiten

J. R. R. Tolkien

blogg, filmatisering, magasin 2014, august 2014

Alexander Eliesen

Alexander er Ubok.nos digitale formidler og prosjektdesigner. Han skriver blogg, oppdaterer bokbasen, lager grafikk, snuser rundt i forumet og klekker ut hårete idéer og prosjekter.