Ubok intervjuer Sirkelen-forfatterne!

Publisert 6. januar 2015 13:21, sist redigert 7. januar 2015 18:21

Ubok var så heldige at vi fikk tatt en prat med Mats Strandeberg og Sara B. Elfgren da de sist var i Oslo. Det var i anledning den norske lanseringen av Nøkkelen, den siste boken i Engelfors-trilogien. Hele intervjuet kan du se i videoen under. Sara og Mats ble intervjuet at Uboks egen Mari Moen Holsve. 

I intervjuet snakker de blant annet om Nøkkelen, hvordan det er å skrive en trilogi sammen og filmatiseringen av den første boken i serien, Sirkelen. Da vi snakket med de var filmen ferdig klippet, men enda ikke klar for publikum. Sara har vært kjempeinvolvert i filmatiseringen, hun har skrevet manus og omtrengt bodd på filmsettet under inspillingen. Mats har jobbet med egne prosjekter, han så filmen for første gang dagen før vi snakket med dem, så hans reaksjon i intervjuet er ganske fersk. 

Filmen har premiere i Sverige 15. februar. Det er enda ikke annonsert en norsk kinodato for filmen, eller om den kommer på norske kinoer i det hele tatt. Vi krysser selvfølgelig fingre og tær for at det skjer, om ikke kan det hende at vi blir å finne i en svensk kinokø i februar. 

Selv om jeg vet at du har sett den allerede, legger jeg ved traileren til filmen, også. Den er så braaaaaa!

Vis at du også vil se Sirkelen på norsk kino ved å bli med i facebook-gruppa!


Bøker i dette innlegget

Ild

Mats Strandberg og
Sara B. Elfgren

Nøkkelen

Mats Strandberg og
Sara B. Elfgren

Sirkelen

Mats Strandberg og
Sara B. Elfgren

intervju, video, forfattermøte, bøker til film, januar 2015

Alexander Eliesen

Alexander er Ubok.nos digitale formidler og prosjektdesigner. Han skriver blogg, oppdaterer bokbasen, lager grafikk, snuser rundt i forumet og klekker ut hårete idéer og prosjekter.