A Dance with Dragons

Innbundet

9780002247399

2011

Engelsk

A song of ice and fire 5

George R.R. Martin

Book 5 of a Song of Ice and Fire

Det tok seks år, men George R.R. Martins utallige fans ble til slutt rikelig belønnet med Dance With Dragons - det femte bindet i et av moderne tiders fremste fantasy-epos.


Etter det vanvittige slaget er De syv rikenes framtid i fare. I øst hersker omstridte Daenerys Targaryen og hennes tre drager over en by bygget på støv og død, omgitt av fiender på alle kanter. Tyrion Lannister er på vei i hennes retning, etter å ha flyktet fra Westeros som en ettersøkt mann – men hans nyeste allierte er ikke hvem de gir seg ut for. I nord ligger den gigantiske muren av is og stein, en konstruksjon som ikke er sterkere enn mennene som vokter den, og det er her Jon Snow vil møte sin største utfordring. For han har mektige fiender, både i og utenfor gruppa av voktere. 

Bitre konflikter blusser opp, intime svik utføres og det storslagne persongalleriet – utskudd og prester, soldater og warger, adelsmenn og slaver – støter på uoverkommelige hindringer. Noen vil falle, andre vil vokse seg sterkere. Og i en stadig mer urolig tid leder skjebne og politikk an i den villeste dansen noensinne …

makt, krig, intriger, vinter