Arven

Innbundet

9788248912897

2013

413

Bokmål

Henninge Solberg

De utvalgte 1

Alyson Noël

Merkelige ting skjer med Daire Santos. Kråker angriper henne, glødende mennesker forfølger henne, tiden stopper uten forvarsel og en vidunderlig gutt med himmelske blå øyne dukker opp i alle hennes drømmer. Daires mamma er redd for at henne, og sender Daire til å bo sammen med bestemoren som hun aldri har møtt før. Bestemoren tar visjonene til Daire på alvor, og ser de for hva de virkelig er – et kall for å være en av De utvalgte – en som kan reise mellom to verdener, bevege seg mellom det levende og det døde.

På de støvete steppene av Enchantment i New Mexico, drar Daire for å ta i bruk kreftene som er gitt henne. Men det er da hun møter Dace, gutten fra sine drømmer, at ting tar en urovekkende vending. Og Daire blir tvunget til å finne ut om Dace er gutten hun er ment til å dele livet med … eller om han er fienden hun er kallet for å bekjempe.

Fra forfatteren bak bestselgerserien De udødelige kommer en ny, fantastisk serie spekket med magi, mysterier og en berusende kjærlighetshistorie som vil få hjertet ditt til å smelte. Her er De utvalgte!

Du kan også følge serien på facebook.


drømmer, udødelighet, utvalgte