BZRK

Innbundet

9788251657136

2013

381

Bokmål

Tore Sand

BZRK 1

Michael Grant

En global krig herjer. Du kan ikke se den. Den er inni deg. Og den forandrer alt. Endelig en ny serie fra forfatteren bak suksessen Gone!

Michael Grant er trolig en av de skumleste forfatterne for Young Adults. Mannen fryder seg over å skremme tenåringer med sin uhyggelige og skrudde fantasi. Goodreads

BZRK er en annerledes krigshistorie hvor menneskenes frihet står på spill. Skjult bak fasaden av et globalt forretningsimperium kjemper de maktsyke Armstrong-tvillingene med ett mål for øye: å styre hele verden på egen hånd ved hjelp av avansert nanoteknologi. Organiske bioter klonet av deres eget DNA vil utslette kriger, konflikter og sult … men også sette en stopper for menneskenes identitet og frie vilje!

Mot tvillingene kjemper en gruppe ungdommer med navnet BZRK. Her er det ingen tid å miste. Kan BZRK greie å stoppe Armstrong-tvillingene før det er for sent?

Michael Grant utnytter dagens teknologiske muligheter til det fulle. Blant annet har karakterene i boken sine egne blogger, organisasjonene sine egne hjemmesider, og det finnes flere apps tilknyttet historien. Sammen med boken skaper dette et helt nytt, interaktivt univers, som lett vil fenge leserne. Les mer på GoBzrk .

«BZRK er virkelig en fabelaktig historie, en ordentlig lesefest som man blir sugd inn i.»
Tiril Broch Aakre, konsulent

«Det blir aldri feil med en bok av Michael Grant. Heller ikke med BZRK.»
Realm fiction BZRK


krig, action, robot, roboter, tvillinger

Liste: Bøker med roboter