Carlyle-trillingene

Heftet

9788205390942

2009

259

Bokmål

Øyvor Dalan Vik

Gossip Girl: The Carlyles 1

Cecily von Ziegesar

Blair Waldorf og Serena van der Woodsen var regjerende prinsesser på Upper East. Men nå blåser det nye vinder.

Når familien Waldorf flytter ut fra den lekre Upper East Side-leilighetet, flytter the Carlyles inn. Og med dem, tre ville sekstenåringer.

Det er Owen og søstrene Baby og Avery som tar leiligheten (og Manhattan) med storm.Trillingene er født med en sølvskje i munnen og har så langt i livet fått alt servert på et sølvfat. Men først nå kan de virkelig begynne å ta for seg av livets goder. Og det gjør de...

I denne nye Gossip Girl-boken følger vi Carlyle-trillingene og vennene deres. Og livet deres utspiller seg selvfølgelig på de hotteste stedene, de mest fasjonable adressene og de beste skolene. New Yorks Upper East Side betrakter de selvsagt som sin egen, private lekeplass. Velkommen til en ny æra!

Finn fram Montblanc-pennene i platina, Cloe-veskene og cashmere-jakkene: Et nytt år står for døren på Upper East Side, og de beryktene Carlyle-trillingene er klare til å ta Manhattan med storm – ville, vakre og rampete... Og jeg er selvfølgelig på plass, klar til å dele alle de juicy hemmelighetene deres.

mote, intriger, Manhattan, luksus, sladder