De siste seks

Innbundet

9788202321079

2012

396

Bokmål

Morten Hansen

Andre utgaver

Arven fra Lorien 2

Pittacus Lore

 
Jeg har sett ham på nyhetene. Fulgt med på historiene om hva som hendte i Ohio. John Smith – der ute, på rømmen. For verden er han en gåte. For meg er han bare en av oss …
Det var ni av oss. Noen ganger lurer jeg på om tiden har forandret oss. Om vi fortsatt tror på det vi ble sendt hit for å gjøre. Hvordan skal jeg kunne mene noe om det? Det er bare seks av oss igjen. Vi gjemmer oss, prøver å gli ubemerket inn, unngår å ha noe med hverandre å gjøre … men kreftene våre utvikler seg. Snart har vi det vi trenger for å kunne sloss. Er John Nummer Fire, og er det at han dukket opp det tegnet jeg har gått og ventet på? Hva med Nummer Fem og Seks? Kan en av dem være jenta med det ravnsvarte håret og de stormfulle øyne som jeg har drømt om? Jenta med krefter som overgår alt jeg har forestilt meg? Jenta som kan være sterk nok til å klare å føre oss seks sammen?
De tok Nummer En I Malaysia. Nummer To i England. Og Nummer Tre i Kenya. De prøvde å ta Nummer Fire i Ohio, men mislyktes. Jeg er Nummer Sju. En av de seks som fortsatt er i live. Og jeg er klar til å sloss.

science fiction, action, high school