Du er den jeg vil ha

Heftet

9788205354142

2006

234

Bokmål

Hilde Lyng

Gossip Girl 6

Cecily von Ziegesar

Sannhetens time er omsider kommet. Alle er tilbake fra en ukes after-ski-boblebad-hygge i Sun Valley, og kremfargede konvolutter fra Ivy League begynner å synes på femte avenys dørmatter. Spørsmålet er: Er konvolutten tykk eller tynn?

Har Nates hengivenhet til den uoppdragne arvingen ødelagt hans sjanser til å komme inn på Brown? Er Blair for opptatt med å dagdrømme om Erik til å huske det hun virkelig burde drømme om – Yale? Forhåpentligvis kan Serena sette sin nyeste og eldste bestevenninne på rett kjøl igjen, hvis hun da ikke allerede er blitt for mye av en selvopptatt, stangsellerispisende supermodell til i det hele tatt å bry seg.

Svarene på college søknadene våre kommer i dag. Desom gjør det best, vil oppføre seg som om de ikke kan skjønne hvordan akkurat de klarte det, de andre vil late som om det ikke betyr noen ting, selv om de vet at de er fortapt. Vinn eller forsvinn. Her blir det dramatikk! Men etter idag er det på tide å konsentrere seg om det som er viktig i livet: kjærlighetslivet vårt. Da kan den virkelige moroa begynne. Lykke til, alle sammen.

mote, intriger, Manhattan, luksus, sladder