Erebos

Innbundet

9788202369057

2012

486

Bokmål

Henning Hagerup

Ursula Poznanski

Stig inn.
Eller vend om.
Dette er EREBOS

På en skole i London sprer det piratkopierte multiplayerspillet Erebos seg som en farsott. De som har fått tak i spillet, får ikke snakke om det, og de som står utenfor, blir stadig mer bekymret – og redde. Spillet virker uhyre intelligent, og spillerne blir raskt hekta.

Nick nekter å se faresignalene, spillet er bare for fantastisk. Selv ikke da spillet krever at han gjennomfører mystiske oppdrag ute i den virkelige verden for å oppnå et nytt nivå, lar han seg skremme. Men så blir kompisen hans kjørt ned, og spillets guløyde veiviser ber Nick om å helle gift i teen til en av lærerne ved skolen. Da skjønner han at han ikke har noe valg. Han må avsløre den som står bak før noe går virkelig galt. Sammen med noen få venner klarer han å manipulere spillet uten å bli avslørt, og de oppdager en livsfarlig plan. I siste sekund klarer de å avverge den virkelige katastrofen …

EREBOS har fått både bestselgerstatus og fantastiske kritikker og fikk ungdomsjuryens Deutsche Jugendliteraturpreis i 2011.

action, grøsser, dataspill

Bøker fra hele verden!