Game

1999

Innbundet

9788205431508

2014

483

Bokmål

Fartein Døvle Jonassen

Andre utgaver

I hunt killers 2

Barry Lyga

På bordet foran morderen lå de fire mobiltelefoner. Billige. Bruk og kast. Morderen visste ikke hvilken av dem som ville ringe, så han sørget for å ha alle sammen ladet. De hadde kommet til ham sammen med flere andre i en eske, sendt fra et sted utenbys, med instruks om å holde dem ladet og påslått til enhver tid. For morderen kunne "utenbys" like gjerne ha vært månen. New York var hjemme. New York var trygt. New York var jaktreservatet. Hils på Jazz Dent: sønnen til verdens mest beryktede seriemorder.

Flere måneder er gått siden Jazz hjalp politiet i Lobo's Nod med å ta seriemorderen som gikk under navnet Imitatoren. Hver dag siden det har Jazz bebreidet seg selv fordi han indirekte hjalp faren med å rømme fra fengselet. Nå er Billy Dent på frifot, klar til å drepe igjen. Jazz' ry har bredt seg langt ut over den søvnige hjembyens grenser, og når en iherdig etterforsker fra New York kommer på døra og ber om hjelp med en ny sak, kan ikke Jazz si nei. Hat-Dog-morderen terroriserer New York, og politiet famler i blinde. Jazz har allerede oppklart én forbrytelse, men til en høy pris.

Uskyldige mennesker ble drept på grunn av ham. Kan han gjøre opp for seg ved å ta Hat-Dog-morderen? Eller vil Jazz bli fanget i morderens blodige spill? Og et sted der ute sitter Billy og følger med ... og venter.

ungdomskrim, krim, spenning