Hva er greia?

2016

Innbundet

9788205487369

2016

320

Bokmål

E-bok

978820548737

2016

320

Bokmål

Stian Omland

Marci Lyn Curtis

Rørende, hjertevarmt, morsomt. Stor leseropplevelse fra amerikansk debutant!

Maggie Sanders er kanskje blind, men hun vil ikke ha noen medlidenhet av den grunn. Helt siden hun mistet synet seks måneder tidligere, har opprørstrangen hennes levd sitt eget liv, inntil den kulminerer i en episode på skolen. Maggie syntes det hun gjorde var genialt. Dommeren kalte det ulovlig.

Nå har Maggie fått tilsynsverge, men hun er totalt uinteressert i rehabilitering. Hun har nok med å sørge over knuste fotballdrømmer, og er rasende på vennene som forsvant så snart de skjønte at hun ikke var den som skulle føre fotballaget til seier.

Så en dag blir hele Maggies verden snudd på hodet. Av en eller annen, fullstendig ubegripelig grunn, kan hun se igjen. Riktignok bare én person: Ben, en tiåring helt utenom det vanlig, helt annerledes enn noen annen hun har møtt. Bens liv er ikke enkelt, men for ham finnes ingen begrensninger; bare muligheter. Etter hvert skjønner Maggie at hun kanskje ikke må gi avkall på alle drømmene sine likevel, selv om den største drømmen for tiden handler om Mason Milton, den uimotståelige sangeren i det nye yndlingsbandet hennes. Han som tilfeldigvis også viser seg å være broren til Ben.

Men da Maggie oppdager at tiåringen hun har blitt så glad i er døende, faller den knallharde fasaden hun så møysommelig har bygget opp sammen. Det går opp for henne at for å hjelpe Ben, må hun først hjelpe seg selv. For det er en grunn til at Ben er den eneste Maggie kan se. Og hvis hun skal prøve å redde ham, må Maggie finne den grunnen.

Månedens bok på Ubok mai 2016.

Månedens bok mai 2016
vennskap, forelskelse, sykdom, kjærlighet, opprør

Nye bøker siden sist - april 2016

Månedens bok: Hva er greia?

Green-sjangeren