Hvis jeg skulle dø

Innbundet

9788202406394

2013

400

Bokmål

Agnete Øye

Våk over meg 3

Amy Plum

Jeg vil ikke miste enda et menneske jeg elsker. Jeg vil ikke la historien gjenta seg selv.
Vincent ventet i evigheter for å finne meg, og på et øyeblikk ble vår framtid sammen ødelagt. Han ble forrådt av en vi begge kalte for en venn, og jeg mistet ham.
Det skulle ikke vært mulig, ikke noe av dette skulle vært mulig, men for meg er det virkelighet. Jeg vet at Vincent er der ute et sted, jeg vet at han ikke er borte for alltid, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å redde ham.
Kate er knust. Violette har drept Vincent og tilintetgjort kroppen hans slik at han ikke skal kunne vende tilbake. Nå er han dømt til å sveve rundt som et gjenferd til evig tid. Men Kate nekter å akseptere et liv uten sin store kjærlighet. Hun vil risikere alt for å redde ham, selv når Violette starter en krig mellom Frankrikes udødelige for å få makten over dem.

Amy Plum har skapt en original og levende mytologi i sin ungdomsserie om Kate og Vincent. De udøde revenantene lever blant oss, og igjen og igjen ofrer de seg for å redde livet til fremmede. I romantiske Paris møter Kate Vincent, og livet – eller døden – blir aldri det samme igjen.


Paris, udøde

Interview with Amy Plum

Intervju med Alyson Noël og Amy Plum