Samlingen

2015

Innbundet

9788205461864

2015

576

Bokmål

Camilla Jensen

World of Voodoo 2

Lars Johansson og
Petrus Dahlin

Ruben ser fram til en rolig og bekymringsløs sommerferie sammen med Miranda, jenta han er forelska i. Han savner Skyggen, samtidig som han er lettet over ikke lenger å skulle være involvert i en tusen år gammel konflikt mellom to vestafrikanske stammer som bekjemper hverandre med voodoo. 

Skyggen er på vei hjem når hun får høre om en samling bizangokrigere, som etter sigende skal befinne seg et sted på den franske landsbygda. Disse statuene besittes av kraftfulle ånder, og hun skjønner at de kan brukes som et magisk våpen og være helt avgjørende for frihetskampen hjemme i Vest-Afrika. Og når folk rundt henne begynner å dø under mystiske omstendigheter, går det opp for henne at også erkefienden Zouzou er på jakt etter samlingen. 

Ensom og desperat tar Skyggen kontakt med Ruben og ber om hjelp. Han reiser til Frankrike, og igjen blir han dratt inn i en kamp på liv og død. Samtidig begynner Miranda å eksperimentere med voodoo hjemme i Sverige, og oppdager at det er en mørk og uhyggelig kobling mellom henne og Skyggen. 

Samlingen er den frittstående fortsettelsen av Skyggen, og andre del i serien World of Voodoo. En bok om vennskap, kjærlighet, voodoo og svik.

kjærlighet, overnaturlig, voodoo

Nye bøker siden sist - mai 2015

#leshverdag