Sommeren vi kledde oss nakne

Heftet

9788205372979

2007

168

Bokmål

Arne Svingen og
Helene Uri

Når en gutt og en jente møtes, har historien alltid to sider. Velskrevet duett om stor kjærlighet og enda større følelser
En natt på ferie i Danmark oppdager Stian Mia som balanserer på brorekkverket og kaster opp. De møtes i et syrlig, intenst kyss. Men et
oppkastkyss kan føre til mer enn man aner. To verdener kolliderer - hans og hennes - og ingenting går som planlagt. Det blir den beste og verste sommeren på en gang.
Stian vet at han vil ha Mia, men Mia vet at alt som betyr noe, kan kollapse når som helst ...
Sommeren vi kledde oss nakne har to forfattere, og Stian og Mia fører ordet i hver sine kapitler. Det er blitt en rå, sår og dramatisk beretning om forelskelse, kjærlighet og seksualitet, og om usikkerhet, sårbarhet og sorg.
Fra pressen:
"Velskrevet duett om stor kjærlighet og enda større følelser" (Adresseavisa)
"Sinnssykt rå bok!) (Andreas, 16)
Det er en spennende og noen ganger nervepirrende historie om forholdet mellom to unge mennesker som prøver å finne ut hva kjærlighet kan være, og om tillit og ansvar. Med all den risiko det innebærer (Süddeutsche Zeitung)
Betagende ungdomsroman om Stian og Mia som prøver å nærme seg og forstå hverandre. Boken passer like godt for begge kjønn, og det er en prestasjon (VG)

kjærlighet, dramatikk

Ungdommene tar over Ubok i sommer

Tema: Kjærlighet

Tema: Sommer!