Dan Wells

Kort versjon:
Dan ble født da han var ung, drepte en mann i Reno bare for å se ham dø, og spiste den siste mangoen i Paris. Så skrev han en bok.

Lang versjon:
Han ble født 4 mars, 1977. Foreldrene hans var store lesere og elsket SF og fantasy, «utdannelsen» han begynte derfor tidlig. Han så Star Wars på kino da han var fire måneder gammel, faren hans leste ham Hobbiten da han var seks, og siden har han likt alt som ligner. Da han gikk i andre klasse fortalte han foreldrene sine at han skulle bli forfatter. Og skrev en velg ditt eget eventyr bok, om en labyrint som var umulig å unnslippe – uansett hvilke valg du tok, endte du opp med å gå i sirkler.

Han liker å tro at han har utviklet arbeidet sitt veldig siden den gang. Han vokste opp i Utah I USA, og brukte barndommen sin på å lese, skrive og lære. Han trodde i en periode at han kom til å bli en poet, og han er fortsatt glad i poesi. Han håper at han i fremtiden vil pensjonere seg og få seg en jobb på et universitet, hvor han vil forelese britisk poesi, mikset sammen av John Keats, Emily Bronte og A.A. Milne.

OBS! Den korte versonen inneholder 
minimalt med orendtlig fakta.